Informatie m.b.t. het coronavirus

Deze tekst is voor het laatst herzien op 07-04-2020

Beste ouder/ verzorger,

Allemaal hebben we te maken met de gevolgen van het Corona-virus. We houden de ontwikkelingen dagelijks in de gaten en passen ons beleid in de praktijk hierop aan. We leven de adviezen van het RIVM na. De komende tijd leveren we alleen noodzakelijke zorg. Of de zorg voor uw kind hieronder valt bespreken we graag met u. Waar mogelijk geven we telefonisch advies of kunnen we werken met filmpjes/ foto’s.

Wanneer er een behandeling voor uw kind gepland staat in de praktijk of aan huis hanteren we de volgende maatregelen:

  1. We houden 1,5 meter afstand. Wanneer dit niet mogelijk is maken we gebruik van handschoenen en een mondkapje.
  2. Medewerkers werken alleen als ze zich gezond voelen en geen verschijnselen hebben van griep of verkoudheid.
  3. U bent samen met uw kind(eren) welkom in de praktijk als u geen verschijnselen heeft van griep of verkoudheid. Hetzelfde geldt voor afspraken aan huis. Wij komen bij u aan huis als alle aanwezigen vrij zijn van deze klachten.
  4. Wij vragen u om de afspraak te annuleren wanneer u of uw kind klachten heeft van griep of verkoudheid.
  5. We houden ons aan de adviezen t.a.v. het hoesten in de elleboog, gebruik van papieren zakdoekjes en schudden geen handen.
  6. Materiaal en deurklinken worden intensiever schoongemaakt.
  7. Voor kwetsbare kinderen of kinderen met kwetsbare ouders/ verzorgers gaan we nog bewuster om met de risico’s en overleggen we over het wel/ niet door laten gaan van de afspraak.
  8. Voor kwetsbare kinderen of kinderen met kwetsbare ouders/ verzorgers gaan we nog bewuster om met de risico’s en overleggen we over het wel/ niet door laten gaan van de afspraak.

Waar mogelijk helpen we graag!

Vriendelijke groeten,
Team Dudok kinderfysiotherapie